Hallo dorpsgenoten!!
Als Stichting EindejaarsFeestteam willen wij ons graag even aan jullie voorstellen.
Frederik Ostermann: Voorzitter, Mitch Brink: Penningmeester, Marcel Meuken: Secretaris, Niels van Berkel: Bestuurslid, 
Martijn Dijk: Bestuurslid, Meindert Koning: Bestuurslid, Teun Dijk: Bestuurslid
Hoe is het EindejaarsFeestteam ontstaan?
Halverwege het jaar 2011 is het allemaal begonnen. Waar we destijds met z’n allen Oud&Nieuw in Uithuizen vierden, wilden we dit voortaan graag in eigen dorp doen. En vanaf dat moment ging het snel. De jaarwisseling 2011/2012 werd gevierd in een gehuurde legertent op het land van de heer Bierema aan de Wadwerderweg. Hij wilde aan dit initiatief graag een bijdrage leveren. Ook een aantal omwonenden wilden een steentje bijdragen aan het feest. Met 40 feestende mensen die nacht was dit voor ons een geslaagd feest, waarna we besloten hebben het een vervolg te geven. Vanaf dat moment was het doel om iets neer te zetten voor jong en oud in Usquert. De  jaren daarna werd het feest steeds drukker bezocht. Met 75 feestgangers het jaar daarna en het laatste feest waar meer dan 100  mensen waren, kijken we met succes en veel plezier terug op een geslaagd feest. In 2013 werden we door een aantal dorpsgenoten benaderd om iets te organiseren tijdens HLDVG (Het Leukste Dorp Van Groningen), met als thema Griekenland. Dit evenement was een groot succes en het leek ons fantastisch om dit elke zomer te organiseren. In 2014 was ons eerste eigen Beachevent en zaterdag 20 juni aanstaande is het weer zover: Beachevent 2015! Voor meer informatie, zie de flyer op facebook.com/Usquert of op Usquert.net.
Wat is het doel van het Eindejaarsfeestteam?
Als bestuur van het EindejaarsFeestteam willen wij in Usquert elk jaar twee leuke evenementen organiseren voor jong en ‘oud’. 
Beachevent zaterdag 20 juni 2015!
Over een maand is het zover en de voorbereidingen zijn in volle gang. Deze dag zal beginnen met een Kindermiddag van 15:00 – 18:00 voor kinderen tot en met 12 jaar en hun ouders. Met twee zwembaden, een stormbaan en vele andere activiteiten zal deze middag voor veel vermaak zorgen. Kom vooral eens een kijkje nemen. Vanaf 21:00 barst het grote feest los en iedereen is welkom om een geweldig feest neer te zetten!
Zet zaterdag 20 Juni alvast in jouw agenda en wees welkom op het Beachevent!!!!
15.00 tot 18.00 uur kindermiddag met o.a schatzoeken en snoep happen 2 euro per kind incl drinken en een verassing (t/m 12 jaar)
21:00 - 03:00 Beachparty Kosten: Man €20,- Vrouw €15,- (voorverkoop H.Kiewietstraat 21 bij de tent 5 euro duurder) >> INCLUSIEF drankjes!! <<
Locatie Oude dijk 10 Usquert
Voor meer info https://www.facebook.com/Usquert

eindejaarsfeestteam