Inleiding: “In het kader van de gemeentelijke herindeling wordt er op verzoek van de gemeente in elk dorp een evenement of feest georganiseerd als afscheid van de gemeente Eemsmond. In Usquert is via de Vereniging voor Dorpsbelangen ‘Moi Eemsond, Mooi Usquert’ ontstaan”.

Er zijn filmpjes binnengekomen van meerdere jeugdige dorpsgenoten. Enorm leuk om te zien wat er zoal wordt gefilmd en verteld. Ook is er gefilmd bij het Zomerconcert van Boréas en in school en in de peuterspeelzaal.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen en je wilt een filmpje insturen, neem dan even contact op met Jasper Mus, info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij kan je alles vertellen over de bedoeling van het project en geeft handige tips voor het filmen. Hoe leuk is het als jou filmpje later ‘geschiedenis’ is geworden!

De titels voor de filmvertoningen houden we nog geheim! Er is een groot aanbod waar onze experts de leukste uit kiezen!

Volg de making-off van het filmweekend en de dorpsfilm  op www.usquert.net, in de DEVO en op Facebook. Het filmweekend is 26, 27 en 28 oktober.

Projectgroep ‘Moi Eemsmond, Mooi Usquert’

Rita, Jessica, Jasper, Julia, Tonnie, Mirte en Hilde

filmweekend