Op zaterdagavond 09 februari 2019 geven de drie toneelgroepen van onze jeugdafdeling weer een toneeluitvoering in het dorpshuis te Usquert. De volgende toneelstukken zullen worden opgevoerd:

  • Jeugdgroep 1(kinderen in de leeftijd van 6t/m9 jaar)   MEESTERSPIONNEN

Als de Eiffeltoren, de Big Ben en het Vrijheidsbeeld zomaar zijn verdwenen worden er een aantal meesterspionnen ingezet vanuit de drie landen om het mysterie op te lossen.

Het spoor leidt naar een kleine parkje met vijver in Usquert….

Dit is een blijspel in één bedrijf, geschreven door: Remco Klop   

Regie: Rina de Heer-Hoek, Martha Brugge.

  • Jeugdgroep 2(kinderen in de leeftijd van 9t/m11 jaar)  DOKTER LARIEMAN

Patienten van dokter Larieman worden allemaal van hun klachten af geholpen, maar vraagt u zich niet af op welke manier….

Dit is een blijspel in één bedrijf, geschreven door Frans vd Heyde.

Regie: Rina de Heer-Hoek, Martha Brugge en Ineke Blok.

  • Jeugdgroep 3(kinderen in de leeftijd van 11 t/m16 jaar) EEN GOED GEREPETEERDE MOORD

Een studentengroep repeteert in school een toneelstuk. Tijdens een repetitie vinden zij een levenloos lichaam op het toneel. Iedereen verdenkt elkaar en een stroomstoring zorgt ervoor dat niet alleen het licht even uitvalt, maar ook dat het lichaam ineens is verdwenen…..ra ra hoe kan dit?

Dit is een thriller in één bedrijf, geschreven door John R. Carroll

Regie: Aukje Meijer en Geja Kuiper.

Alle toneelstukken zullen worden uitgevoerd op zaterdagavond 09 februari 2019 en zal om 19:30 uur beginnen. (vanaf 19:00uur is de zaal open, niet eerder aub!)

De entreekosten bedragen €3,50 p.p. en kunnen in de voorverkoop gekocht worden op de volgende data:  Woensdagavond: 23 en 30 januari 2019 en op 06 februari 2019 in het dorpshuis te Usquert van 18:00uur t/m 19:15 uur.

WWW.TONEELVERENIGING-KNA.NL

Uitvoering Jeugdtoneel 2019