Het Groningse muzikantenduo Richard&Ronald zijn begonnen met het uitbrengen van een tweede Gronings talige single. In oktober duiken de twee singer-songwriters de studio weer in voor de opnamen.

 

Sinds de release van hun eerste Gronings talige single “Prachteg Stee” op 01 mei van dit jaar is het muzikantenduo regelmatig te horen op alle regionale radiozenders in de provincie, waaronder o.a. Radio Noord. Ook heeft het duo een aantal malen live opgetreden met hun eerste single bij de omroepen RTV1, Radio Westerkwartier en RTV Noord. De single heeft twee weken in de RTV Noord hitlijst “Noord Negen” op nummer negen gestaan. Deze lijst met alleen maar muziek van Groningse makelij, wordt altijd bekend gemaakt in het bekende programma “Café Martini” op de zaterdagmiddag, waarin het duo ook live op het podium heeft gestaan. Alles bij elkaar kijken Richard&Ronald langzaam terug op een succesvolle start van hun muzikale samenwerking.

Maar het succes smaakt naar meer, want nu er ook meer optredens op de agenda verschijnen, is uitbreiding van hun eigen repertoire nodig, volgens de beide muzikanten.

Daarom duiken de mannen in de maand oktober weer de studio van producer en arrangeur Mark Pepping (Mark Music Productions) in voor de opnamen van een tweede Gronings talige single. De basis is inmiddels alweer gelegd en hopelijk kan het publiek binnenkort weer genieten van een nieuw nummer van Richard&Ronald.

Als u op de hoogte wil blijven, like onze Facebook-pagina dan en u blijft van alle ontwikkelingen op de hoogte. Ook zijn wij te volgen op Twitter en kunt u ons vinden

op Youtube. Wilt u Richard&Ronald graag boeken, kijk dan op onze Facebook-pagina voor ons e-mail adres en eventuele andere gegevens…

 Ronald en Richard april 2019 06