De Esperando’s zijn niet in een hokje te plaatsen: Ze zijn uniek in wat ze doen. De Esperando’s bestaan uit Herman Kaijser en Bert Bieze. Herman is met zijn supersonische accordeon de entertainer van het duo, Bert is de motor van de kleinste feestband met de grootste feest! De Esperando’s heeft een zeer breed repertoire, wat een ieder kan en zal raken. Ze spelen echt alles, maar dan op hun eigen manier. De Esperando’s toert met een gigantische vrachtwagen vol met een licht- en geluid set en om het af te maken nemen zij ook nog een lading special Fx. mee.

Ze maken er waar ze ook komen een feestje van, of het nou is in een kroeg of op het Mega piraten festijn: zij weten iedereen te raken met hun herkenbare hits. Het gaat bij de Esperando’s om de sfeer en de gezelligheid.

Wie de Esperando’s zijn en wat ze doen is moeilijk te omschrijven, maar… je zou het kunnen omschrijven als: passievol, entertainend & overdonderend. Ach dat zul je toch echt zelf moeten beleven! De Esperando’s zijn in te huren voor verschillende evenementen, van avondvullende show in een feesttent, in de kroeg of als festival act. De Esperando’s zijn overal op hun plaats. Zin in een flink portie #Esperandopower?

De Esperando’s treden 7 juni 2020 op in de feesttent

hb2