Dorpsbewoners van Oskerd,
Hier een berichtje vanuit Suriname.
Zoals jullie allemaal weten heeft kinderspeelweek Usquert vorig jaar een donatie gedaan aan Kids Club in Suriname. De helft van de opbrengst van heitje voor karweitje heb ik namens het bestuur van kinderspeelweek Usquert overhandigd gekregen.
Daarvan heb ik vele leuke spelletjes,knutselspulletjes gekocht.
Ook kreeg ik van mensen nog spullen zoals tekenpapier en boeken etc, in totaal had ik 4 dozen,daarna heb ik het laten verschepen.
Omdat het nogal lang duurde heb ik naar de desbetreffende persoon gemaild of de container al richting Suriname was.
Ik kreeg toen een mail terug dat het 3 december aan kwam in Paramaribo.
Het duurde toen nog een tijdje tot het werd vrij gegeven.
Helaas moeten we jullie vertellen dat de dozen niet in de container zijn aangetroffen. Dus ik heb maar weer een mail gestuurd hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Ze gaan dit nu verder onderzoeken bij de verscheper en we zouden zo spoedig mogelijk hiervan horen.
We hebben hier geen woorden voor hoe dit heeft kunnen gebeuren maar we hopen dat alles nog goed komt ook al is onze hoop klein.
Het is allemaal erg sneu voor de kinderen,vrijwilligers en bestuur van kinderspeelweek Usquert die zich hiervoor hebben ingezet.
En natuurlijk ook voor de kinderen van  Kids Club hier in Suriname  want we hadden ze natuurlijk alles al verteld en dat er binnenkort 4 dozen zouden aangekomen vanuit Nederland.
We hadden het zo graag willen overhandigen aan de kinderen en dan hadden we zoals beloofd foto,s en een leuk bericht in DEVO gezet.
Zodat jullie allemaal konden zien dat het goed terecht was gekomen.
Maar helaas moeten we jullie dit mededelen.
Uiteraard houden we jullie allemaal op de hoogte.

Namens Kids Club in Suriname.
Truus Wierenga