Even weer een update uit Suriname van Truus Wierenga.
 
We hebben afgelopen week een vergadering gehad met de vrijwilligers van Kids Club.
Al een tijdje zitten we te denken om te stoppen met Kids Club om de volgende reden;
* we zijn nu al 2 jaar bezig maar de kinderen zijn nog net zo als in het begin en daarmee bedoelen we: ze zouden nooit iets uit hun zelf vertellen.
als we ze iets vragen krijgen we geen antwoord.
Toen wij 2 jaar geleden zijn begonnen hadden wij als vrijwilligers nog geen werk maar de tijden zijn veranderd en we hebben alle 3 een full time job.
Dus hebben we vorige week even vergaderd en we hebben besloten om te stoppen.
We zijn nu van plan om 1 maal in het kwartaal zo spontaan een kindertehuis te bezoeken en daar te gaan knutselen of een spelletje te gaan doen.
Dus helemaal stoppen gaan we niet.
We hebben dit besluit niet zomaar genomen maar wij als vrijwilligers we stoppen onze vrije tijd erin we doen alles uit eigen zak en de kinderen zijn nog steeds schuw/onzeker natuurlijk schuilt er ook veel maar kreeg je er maar iets voor terug ze kennen ons nu ruim 2 jaar en nog steeds gaat het niet spontaan.
Zoals je al wel gemerkt hebt heb ik een mail van Will van Rhee gekregen van vrienden van Suriname  en hij komt a.s woensdag in Suriname.
Wat ik helemaal niet verwacht had omdat zij ook een doe-stichting zijn krijg ik 250 € aangeboden en eventueel speelgoed.
Ook meneer van Rhee zal ik het vertellen dat we zijn gestopt met Kids Club maar dat we  het gaan gebruiken voor de kindertehuizen als we spullen nodig zijn.
Ik heb vandaag de andere vrijwilligers gebeld en we gaan het gebruiken voor andere kindertehuizen.
Mijn dozen zijn weg maar we vinden dit wel een spontane reactie en we hadden dit totaal niet verwacht.
Dus ik zal zijn telefoontje afwachten en hem van der week ontmoeten.
 
Namens de vrijwilligers van Kids Club
Truus Wierenga
 
image002