Een wervelend optreden met één groot feest van herkenning. Dat is waar Feestlift voor staat.
Feestlift weet precies waar het publiek op getrakteerd wil worden. Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar ook de Duitse schlagers komen langs. Het contact met het publiek is daarbij het belangrijkste. Stil staan is dan ook onmogelijk bij deze heren.
Frank en Marco vormen samen het duo Feestlift. Frank heeft in diverse bands jarenlange ervaring opgedaan als leadzanger en Marco stond al bij diverse feesten op het podium met o.a. Nick & Simon, Peter Beense, Jan Keizer en Cor Bakker.   Begin 2009 hebben zij besloten om hun zangkwaliteiten te bundelen en verder te gaan als Feestlift. Sindsdien hebben ze menig feesttent, discotheek, café en zelfs voetbalstadion plat gekregen. Met hun onuitputtelijke enthousiasme en zijn ze geworden tot één van de leukste feestacts van Nederland. Maar niet alleen in Nederland kun je ze tegenkomen. In het wintersportseizoen zijn ze inmiddels één van de vaste artiesten in dé apresski bar in Oostenrijk, de Moskitobar in Westendorf. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 opgetreden voor de Nederlandse militairen in Afghanistan!! Naast een grote verscheidenheid aan covers, heeft Feestlift sinds 2011 een aantal singles uitgebracht die uitstekend worden opgemaakt door de verschillende radiostations.
Feestlift zal op zondagmiddag 25 mei optreden samen met Silvia Swart, charlene, de gangmakkers en Drive in Show Dance Reaction

Bezoek ook ishetalkermis.nl en onze facebookpagina facebook.com/kermisusquert

feestlift