Beste allemaal,
Het project nadert zijn voltooiing. Een klein groepje mensen heeft zich drie slagen in de rondte gewerkt om de zaak schoon te krijgen en om de sporthal te schilderen. Nu komt het vervolg. We zullen met zijn allen er voor moeten zorgen dat er voldoende mensen zijn die met elkaar gaan zorgen dat er ook blijvend aan de gang kan worden gebleven. Met andere woorden: we hebben mensen nodig die enkele uren per maand beschikbaar willen stellen voor het reilen en zeilen van de activiteiten. Deze mensen hoeven niet perse uit de verenigingen zelf voort te komen. Ook de eigen achterban kan wellicht ondersteuning verlenen.
Waar zijn mensen voor nodig:
- Schoonmaakwerkzaamheden in en om het gebouw
- Onderhoud tuin om het gebouw
- Klusjes van algemene aard in het gebouw
- Catering
De werkzaamheden kunnen ’s morgens, ’s middags, ’s avonds zijn, iedere dag van de week. Met de aldus gevonden groep gaan we dan aan tafel zitten en met elkaar vaststellen wie wat en wanneer zou kunnen doen. Kunnen jullie de komende twee weken daarvoor gebruiken, zodat we medio augustus weten hoe, wie en wat?Bedankt alvast voor de te leveren inspanning.
Ook een bekend gegeven: op 20 september om 13 uur vindt de opening plaats. Burgemeester Marijke van Beek zal die doen, dat heeft ze al toegezegd. Waar we nu nog op zoek naar zijn is een ceremoniemeester m/v die de festiviteiten samen met het bestuur vorm wil geven en in de hand houden. Het gaat hierbij dan om invulling te geven aan het officiële deel van 13 tot circa 14 uur en het informele deel van 14 uur tot 17 uur. Ons idee was dat de verenigingen zich presenteren aan het dorp door middel van korte activiteiten (10 tot 15 minuten maximaal) tijdens welke alle dorpelingen zich vrij door het gebouw kunnen bewegen. Wie zou dit aandurven?
Reacties kunnen naar onze secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zien jullie reacties met heel veel belangstelling tegemoet.
Groetjes,
Piet Smit
Voorzitter Dorpshuis Usquert

dorpshuis10-8