Beste inwoners van Usquert en omstreken,
Ik heb mijn personeel weer compleet, met dank aan alle mini piraten die mee hebben gedaan met de speelweek. Wij gaan er weer vandoor, want op land zijn, is niet ons ding hoor!
Schip ahoy, jullie Kapitein!

Speelweek Usquert, 2014.
Hoewel het weer af en toe niet echt mee zat, hebben wij een leuke speelweek gehad. De kinderen hebben goed hun best gedaan om fantastische schepen te bouwen. De opdracht was eenvoudig, simpelweg een kraaiennest te maken, maar uiteindelijk is er een hele vloot ontstaan met mooie
schepen. Van klein tot mega groot! De kleinsten begonnen dinsdag lekker met spelen en knutselen op het kleine veld. Woensdag ochtend kregen ze een echte opdracht, waar zou toch de schat bevinden? Uiteindelijk bleek bij de molen te staan. En voor ieder kleuter zat er een echte piraten verrassing in! Piraten krijgen natuurlijk honger. En scheurbuik, daar doen we niet aan. Dus was er om 12 uur pannenkoeken voor groot en klein. Het kleine veld hebben ze heerlijk opgegeten in de tent op ’t Hoogtje (vanwege een enorme bui), en het grote veld mochten hun pannenkoeken eten bij en in de molen. Deze pannenkoeken werden samen de “ouderen” genuttigd. Een fantastisch initiatief van Stichting Molenvrienden Eva, die haar 30 jarig jubileum vierde. Hartelijk dank voor de uitnodiging!

Lees meer: Speelweek Usquert, 2014.

Klik hier voor de foto's: foto's kinderspeelweek 2014

image005