De jeugdafdeling van toneelvereniging Kunst Na Arbeid Usquert is druk bezig met het repeteren van nieuwe toneelstukken. Vierentwintig kinderen, verdeeld in drie groepen naar leeftijd, zullen binnenkort weer een toneeluitvoering gaan geven. De kinderen willen graag aan het publiek laten zien wat ze allemaal hebben geleerd in de basis toneellessen en tijdens de toneelrepetities. Vorig jaar is de toneelvereniging begonnen met een jeugdafdeling en er is sindsdien 1 groep kinderen bijgekomen. Daar is het bestuur van Kunst Na Arbeid erg trots op!
Op zaterdagavond 03 februari 2018 zullen alle drie de groepen het volgende op de planken gaan brengen:
Groep 1: (leeftijden: 6-9jr.) voert het komische stuk  De Donkerblauwe Diamant op, welke is geschreven door Richard Hoek. (Regie: Rina Hoek, Martha Brugge, Geja Kuiper)
Groep 2: (leeftijden: 9-12jr.) voert het komische stuk Een Nerveuze Nachtdienst op, welke is geschreven door Richard Hoek. (Regie: Rina Hoek, Martha Brugge, Geja Kuiper)
Groep 3: (leeftijden: 12-16jr.) voert het komische stuk Waar is het Feestje, Hier is het Feestjeop, welke is geschreven door Rien Buunk en Richard Hoek.
(Regie: Bertha Smith en Aukje Meijer)
Het bestuur en alle jeugdleden hopen u allen te zien op deze toneelvoorstelling en u dan te vermaken met hun drie toneelvoorstellingen.
Misschien tot dan!
WWW.TONEELVERENIGING-KNA.NL

Uitvoering Jeugdtoneel 2018