Doe mee aan de Oranje Fonds Collecte 2018. Samen met u kunnen we er een groot succes van maken!

Kan uw organisatie ook extra geld gebruiken? Dit kan nu met de Oranje Fonds Collecte!


Bijna elke buurtvereniging kan wel wat extra inkomsten gebruiken. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een kinderactiviteit of om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Om sociale organisaties een steuntje in de rug te geven, organiseert het Oranje Fonds de Oranje Fonds Collecte.Onze collecte is uniek. 50% van de opbrengst is voor uw eigen organisatie. De andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in uw provincie. Het Oranje Fonds regelt en bekostigt alle logistieke zaken als een vergunning, materialen en geldverkeer. Zo wordt elke geschonken euro 100% besteed aan sociale initiatieven dichtbij! Daarnaast is de collecte een perfecte gelegenheid om uw organisatie bekend(er) te maken in uw buurt.In de meeste gemeenten vindt de collecte plaats van 22 tot en met 26 mei 2018. Ook uw vereniging kan hieraan deelnemen, een prachtige kans!

Opent deze link niet? Ga dan naar www.oranjefonds.nl/collecte.

Meld uw organisatie aan en reserveer snel het collectegebied van uw keuze. Aanmelden kan tot 1 april, maar voor alle collectegebieden geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wilt u graag meedoen maar weet u niet hoe? Kijk op www.oranjefonds.nl/collecte voor tips, ervaringsverhalen en download onder andere onze tips voor het werven van collectanten.

Meer weten
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met het collecteteam ('mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.') of 0900 4488 448. Wij staan graag voor uw klaar.

We hopen u te begroeten als deelnemer aan de Oranje Fonds Collecte 2018!Met vriendelijke groet,


Collecteteam Oranje Fonds

oranjefonds