Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een uitnodiging met een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Tussen 8 en 22 februari 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. 

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als clublid kunt u in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord-Groningen en vragen of zij op uw vereniging willen stemmen. Hiervoor zijn promotiemiddelen beschikbaar die u via de website www.mijnbankenik.nl/ng/promotiemateriaal kunt downloaden. Als u een promotiemiddelenpakket heeft besteld, kunt u dit vanaf 1 februari afhalen op het door u gekozen Rabobankkantoor.

Meer informatie
Op onze website www.rabobank.nl/ng leest u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne. Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vindt u via de website www.mijnbankenik.nl/ng/inschrijven. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ijsbaan