!!! OPROEP  OPROEP  OPROEP !!!

Het bestuur van Stichting Speelweek Usquert is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden om het huidige bestuur uit te breiden en op lange termijn eventueel te vervangen!!!
Al 48 jaar bestaat de Stichting Speelweek Usquert. Een groep fanatieke vrijwilligers vormen op dit moment het dagelijks bestuur van deze stichting, welke als doel heeft, om in de laatste week van de zomervakantie de KinderSpeelWeek voor Usquert te organiseren.
De groep vrijwilligers wordt echter steeds kleiner en het wordt dus voor een kleine groep mensen steeds zwaarder om ieder jaar weer een leuke speelweek te organiseren voor de kinderen. Daarom deze oproep om je aan te melden als bestuurslid of je op te geven om die ene week in het jaar mee te helpen op het veld, om alles voor te bereiden en/of op te ruimen. Alle vormen van HULP is welkom !!!
Het bestuur vergadert een paar keer per jaar en is één week (tijdens de speelweek) erg druk met alle werkzaamheden, verder in het jaar is er weinig tot niets te doen. Omdat er veel komt kijken in die ene week, zijn vele handen welkom vooral bij voorbereiden en opruimen.
Nu is er een te kleine groep vrijwilligers en/of bestuur waar te veel werkzaamheden op neer komen. Graag willen wij ons bestuur uitbreiden en willen we graag hulp die ene week per jaar.
Het zou jammer zijn als een mooie activiteit, wat al meer dan 48 jaar lang een traditie is in Usquert zou moeten verdwijnen, omdat er geen vrijwilligers/bestuursleden meer te krijgen zijn….
!!!  Vele handen maken licht werk  !!!
GEEF JE OP…KOM ERBIJ…WEES WELKOM…
Huidig bestuur:  Marion Wierema,  Rina de Heer-Hoek,  Caroline Knol,  Cindy Buikema,  Jolanda Kamminga,  Selma Dalstra
Opgeven kan bij: Rina de Heer-Hoek    0595-426255, Cindy Buikema         0595-426312 of via:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

speelweekgr