In de DEVO van mei stond een oproep voor het maken van een vlog over jou (geboren tussen 1990 en heden) en Usquert. Er is enthousiast op gereageerd! Behalve de spontane aanbiedingen zijn er ook een 15-tal door onze projectgroep gevraagd om mee te doen. Ondertussen zijn er flink wat jonge(re)  Usquerders aan het filmen geslagen. Mocht jij óók nog mee willen doen aan dit project dan kun je je aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De vlogs moeten wel voor half juni zijn ingeleverd.

Inmiddels oud-Usquerder Jasper Mus heeft gereageerd op de vacature van ‘editor’. Wij zijn erg blij met zijn aanbieding en al prima samenwerking. Hij heeft leuke plannen om van alle vlogs één mooi magazine in filmformaat te maken.

Het is de bedoeling dat er naast het filmfestival en de vlogs ook historische filmpjes worden getoond. We hebben begrepen dat er in Usquert allerlei filmmateriaal van de periode Eemsmond (1990 tot heden) is gemaakt. We weten alleen niet wie welk materiaal bezit. We zijn met name op zoek naar periode 1990-heden. Materiaal van eerder is natuurlijk ook welkom. Hoe meer hoe leuker! Mocht jij filmmateriaal beschikbaar hebben van bedrijf, vereniging, school, jubileum, bijzondere gebeurtenis in Usquert of iets dergelijks, ook dan zouden we héél graag in contact komen om het filmmateriaal tijdens het filmweekend te kunnen vertonen. Reacties zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even contact opnemen met iemand van de projectgroep.

Voor het filmfestival wordt druk gezocht naar speelfilms voor allerlei doelgroepen. Er zijn al veel ideeën. Benieuwd naar de keuzes? Kom naar het filmfestival in het weekend van 26-27-28 oktober en ga het zien!

Voor meer info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag het aan iemand van de projectgroep.

Rita, Jessica, Jasper, Julia, Tonnie, Mirte en Hilde