Inleiding: “ In het kader van de gemeentelijke herindeling wordt er op verzoek van de gemeente in elk dorp een evenement of feest georganiseerd als afscheid van de gemeente Eemsmond. In Usquert is via de Vereniging voor Dorpsbelangen ‘Moi Eemsmond, Mooi Usquert’ ontstaan”.

In het weekend van 26, 27 en 28 oktober ben je van harte welkom in het dorpshuis tijdens het filmweekend ‘Moi Eemsmond, Mooi Usquert’. In dit weekend vertonen we acht verschillende films. We trappen op vrijdagavond af met de feestelijke première van de Dorpsfilm Moi Eemsmond, Mooi Usquert (een digitaal filmmagazine over Usquert ten tijde van de gemeente Eemsmond), gemaakt door en voor Usquerders.

Tevens kun je op diverse plekken in het dorpshuis genieten van allerlei beeldmateriaal over Usquert. Dit is doorlopend te zien.

We bieden een zo gevarieerd mogelijk programma zodat er voor elke leeftijd wat te zien is. Je bent welkom om zoveel films te kijken als je wilt. Sommige films hebben een minimale leeftijdsgrens.

De toegang is gratis en het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 26 oktober

19:00 Inloop

19:30 Opening programma

20:00 Feestelijke première Dorpsfilm Moi Eemsmond, Mooi Usquert

21:30 Walk the Line

Zaterdag 27 oktober

14:00 The Lion King

16:00 Rapunzel

19:30 Rabat

21:30 The Usual Suspects

Zondag 28 oktober

11:00 Some Like it Hot

14:00 E.T.

Bekijk hier de beschrijving van de films: Filmprogramma

Zorg dat je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de film aanwezig bent.

Voor meer informatie en vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u slecht ter been? Dan kunnen wij u ook ophalen en weer thuis brengen.

Mocht u hiervan gebruik willen maken, neem dan contact op met Jessica: 06-205 772 48

filmweekend

foto: Joop Tap, www.jooptap.nl