Indien u iets te koop wilt aanbieden of iets zoekt dan kunt u dat via deze pagina aan de webmaster doorgeven. Uw advertentie wordt dan zo spoedig mogelijk gratis op deze pagina geplaatst. Zodra u het artikel hebt verkocht of hebt gevonden moet u dit uiteraard direkt per e-mail aan de webmaster doorgeven. Uw advertentie wordt dan weer verwijderd. Info kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op zoek naar donaties van klein speelgoed en objecten!

Heb je klein speelgoed en voorwerpen die je wil wegdoen? Alsjeblieft niet doen!

Ik ben momenteel bezig met het maken van een nieuwe kunstserie genaamd 'mijn wereld'. Ik gebruik klein speelgoed en objecten om hele fantasiewerelden te creëren. Ik heb het grootste deel van het kleine speelgoed in kringloop winkels in het noorden gekocht en ben op zoek naar nog meer om deze werelden te bouwen! Ik ben op zoek naar veel objecten ... speelgoed, knopen, oorbellen, kralen, porselein ... er zijn geen grenzen.

Als je kleine voorwerpen en speelgoed over hebt, breng het dan a.u.b naar Raadhuisstraat 11 ... of ik kan het komen ophalen als je dat liever hebt.

U bent van harte welkom om het kunstwerk te komen bekijken tijdens de kunstroute 'Uit de Kunst in Usquert' ... elke 1e zondag van de maand van 13-17 uur.

Foto: Rosa Hanson-Alp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.rosahansonalp.nl